Cipőfelújítás

Cipőfelújítás
Cipőfelújítás

Cipőfelújítás - csizma, papucs, bakancs & szandál teljes körű felújítása. Cipészetünkben - 1910 óta - mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen cipőfelújítás. Női és férfi cipőfelújítás!

Bármi nemű cipőfelújítás Budapesten, cipészetünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes cipőtalp csere), cipősarok javítás, új cipősarok csere, fekete színű cipőfestés, cipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (cipőlyuk), szártoldás, szárszűkítés és levágás, cipőfej tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (cipőfűzőnek lyuk), kapcsozás (cipőfűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere).

Ortopéd cipőfelújítás, továbbá gyógyászati cipőfelújítás cipészműhelyünkben! Akármilyen javításra szoruló ortopéd, illetve gyógyászati célú cipőfelújítás!

Cipőfelújításkor a minőségi és gyors munka az ars poeticank, már több, mint 100 éve! A kiváló és tartós cipőfelújítás az idő, precíz munka és komoly szakmai tapasztalat egyvelege. A cipőfelújítás célja a használat közben kopott, elhasználódott lábbeli javításával vagy cseréjével a cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

A cipő kopik, ezért olyan mértékben változik a cipősarok, cipőtalp, cipőfelsőrész, illetve elkopik a cipőbélés, hogy a lábra kifejezetten rossz hatással van. Akár betegség is kialakulhat ebből fakadóan, így negatívan befolyásolja a láb boltozatát, izmokat, ereket, továbbá idegeket.

Megéri a cipőfelújítás? Természetesen megéri, mert legtöbbször lényegesen olcsóbb a cipőfelújítás, mint egy új cipő vásárlása. Ha igazi bőrből készült lábbelikről beszélünk, amik kortalanul szolgálnak minket akár egy életen át, akkor nem kérdés, hogy megéri a cipőfelújítás!