Cipőjavítás

Cipőjavítás
Cipőjavítás

Cipőjavítás - csizma, papucs, bakancs & szandál teljes körű javítása. Cipészműhelyünkben mindenre megtaláljuk a megoldást, legyen az bármilyen cipőjavítás.

Bármi nemű cipőjavítás Budapesten, cipészműhelyünkben! Ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes cipőtalp csere), cipősarok javítás, új cipősarok csere, fekete színű cipőfestés, cipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (cipőlyuk), szártoldás, szárszűkítés és levágás, cipőfej tágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás és felhelyezés, (cipőfűzőnek lyuk), kapcsozás (cipőfűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere).

Cipőjavításkor a minőségi és gyors munka az ars poeticank, már több, mint 100 éve! A kiváló és tartós cipőjavítás az idő, precíz munka és komoly szakmai tapasztalat egyvelege. A cipőjavítás célja a használat közben kopott, elhasználódott lábbeli javításával vagy cseréjével a cipő élettartamának növelése, eredeti használati értékének visszaállítása.

A cipő természetesen kopik, ezért olyan mértékben változik a cipősarok, cipőtalp, cipőfelsőrész, illetve elkopik a cipő bélése, hogy a lábra kifejezetten rossz hatással van. Akár betegség is kialakulhat ebből fakadóan, így negatívan befolyásolja a láb boltozatát, izmokat, ereket, továbbá idegeket.

Megéri a cipőjavítás? Természetesen megéri, mert jelentősen olcsóbb a cipőjavítás, mint egy új lábbeli megvásárlása. Ha igazi bőrből készült cipőről beszélünk, mely hosszan szolgál minket akár egy egész életen át, akkor nem kérdés, hogy megéri a cipőjavítás!