Cipzár csere

Cipzár csere
Cipzár csere

Cipészműhelyünk vállalja cipzárok javítását, cipzárok cseréjét. Bármilyen cipzár hiba esetén kicseréljük cipzárját vagy a kocsit (húzókát), legyen az szakadás, húzózár akadás, cipzár szakadás vagy elhasználódás. A megoldás lehet a teljes cipzár csere vagy egyszerűbb esetben a kocsi cseréje. A kocsin levő "lifegő bigyót" a legtöbb esetben át tudjuk helyezni az újra!

Cipzár, vagy ahogy sokan írják: zippzár cseréjekor fém vagy műanyag cipzárból is választhat, ráadásul színben is számos variáció aódik a cipzárok között, ezért könnyen megtalálja a megfelelő cipzárt.

Elfeslett a varrás? Kilyukadt a ruha anyaga? Elszakadt, kidörzsölődött a bélés? Kiszakította a kulcs a zsebet? Leesett a gomb vagy a patent? Kedvenc táskájának füle elhasználódott? Hosszú a ruha szára?

Rossz húzózár (zippzár) esetén elég lehet csak a kocsit kicserélni. Cipzár cserekor a felhasználási helye alapján kiválasztjuk, hogy a fém cipzár jobb-e vagy a műanyag cipzár. A lehető legjobban harmonizáló cipzár-színt fogjuk felhasználni.

Bőrkabát, farmernadrág és hátizsák cipzár csere, varrás, gomb csere, csat csere.