MBT cipőjavítás

MBT cipőtalpalás, szenzor csere
MBT cipőtalpalás, szenzor csere

MBT cipőjavítás | MBT cipők javítása, szenzor cserével, teljes, rugalmas gumitalppal vagy az eredeti - megfelelő állapotú - talp megmentésével is (féláron)! Sszenzor színe fekete, barna, fehér és bézs is lehet, a járófelület, a rugalmas gumitalp esetén több lehetőség áll rendelkezésre! Egyes esetekben előfordul, hogy meg tudjuk menteni az eredeti talpat (ha jó állapotú), ilyenkor az MBT cipő szenzor csere javítási ára feleződik!

MBT cipők javítása, szenzor cserével, teljes, rugalmas újratalpalással. Az általunk kialakított technológia a gyári, szétesett, illetve szétporladt részt egy masszívabb, kb. 20%-al merevebb, de továbbra is gördülő és rugalmas anyaggal helyettesíti. Erre kerül rá az MBT cipő teljes aljára a gumitalp, teljes hosszúságban - ami jellemzően 4 mm vastagságú anyag.

A szenzor rész (torzió betét) színben fekete, sötétbarna, fehér vagy bézs színű lehet, a rugalmas járótalp alapvetően fekete, sötétbarna, fehér és karamell színben garantált, emellett korlátozottan lehet más színű is, elsősorban a beszerzési források és a gyártók miatt változóan. Az Ön új MBT cipőjének szenzora, szakszóval torzió betétje.

Az MBT cipőjavítás, a kiváló és tartós szenzor csere  feltétele a minőségi alapanyagok felhasználása, továbbá a cipész szakmai tapasztalatunk!
MBT cipőjavítás esetén kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk , ezért garantáljuk cipője életének jelentős meghosszabbítását. A felhasználásra kerülő cipész anyagok, kellékek   minden esetben rendelkezésünkre állnak szenzor csere  esetén is.